Podcast, Vorbe cu personalitate

Ileana Stana Ionescu şi soţul său, Andrei Ionescu la “Vorbe cu personalitate”


Ileana Stana Ionescu si sotul ei Andrei Ionescu invitati la Drag de Romania mea

Am cunoscut-o acum 8 ani atunci când a acceptat invitaţia de a povesti împreună, la un pahar de vorbă, despre viaţa şi mai ales experienţa teatrală adunată în decenii întregi petrecute pe scenă. O ţineam minte drept un vulcan de energie şi bună-dispoziţie, o personalitate atât de vivace încât era dificil să îi poţi rezista.

Ştiam că s-a retras recent de pe scenă fapt datorat nu de lipsa dorinţei ei de a mai juca ci de faptul că sănătatea a devenit tot mai şubredă. Recent, a fost recompensată la Premiile Gopo cu premiul pentru întreaga activitate. Mai bine zis, pentru întreaga viaţă dedicată teatrului.

M-am bucurat să o revăd, chiar dacă lipsită de verva de altădată şi să povestim, alături de soţul său, actorul Andrei Ionescu despre momente din cariera lor, despre cum şi-au petrecut 61 de ani împreună şi cum au înţeles că sunt suflete pereche sau despre poezia teatrului văzută de dincolo de scenă. Aşadar, vă invit să le ascultaţi povestea în cadrul emisiunii Vorbe cu personalitate, difuzate astăzi de la ora 17.00 la Radio Seven, pe 103.4FM sau pe www.radio-seven.ro. Cu siguranţă, vă veţi bucura, ca mine, de evocarea unor momente din viaţa unei artiste care a scris istorie în teatrul românesc.

Foto credit: Libertatea pentru femei

ASCULTA PODCASTUL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.