Intalniri esentiale, Stiri

Dorina Lazăr invitata emisiunii “Vorbe cu personalitate” la Radio Seven


Şi pentru acest proiect, atât de drag mie, recunosc că am dus dorul blogului. Pentru că nu mă puteam bucura pe măsură, fără să împart cu voi bucuria mea.

Trebuie să recunosc că mi-a lipsit foarte tare proiectul “Din arhiva TVR” pe care l-am desfăşurat timp de 7 ani la TVR 3. De ce? Pentru că am avut ocazia să cunosc nişte oameni minunaţi, să învăţ ceva de la fiecare şi să ofer mai departe mesajul lor. Nu am crezut nicio clipă în clişeul “asta vrea publicul” şi m-am convins că am dreptate. Nu, publicul nu vrea numai “paine şi circ”, nu se rezumă numai la aparenţele lucrurilor. Însă asta i se oferă strict din motive legate de interese financiare.

Aşadar, am cautat variante pentru a relua discuţiile mele cu oameni care au ceva de spus, care au o experienţă de viaţă demnă de a fi împărtăşită, care au lăsat ceva în urmă. O carieră. Un model de urmat. Un exemplu. Şi da, recunosc că m-am bucurat de ospitalitatea celor de la Radio 7, acolo unde ideea mea a prins contur sub forma emisiunii “Vorbe cu personalitate” difuzate în fiecare duminică, de la ora 17.00 pe 103.4 FM sau pe www.radio-seven.ro. Până acum, m-am bucurat de întalnirile minunate cu Felicia Filip şi Cristian Mihăilescu, Cristi Minculescu, Valter şi Boro, Dan Condurache, Eugen Cristea şi iată acum, Dorina Lazăr, una dintre marile actriţe care au scris pagini întregi din istoria teatrului românesc. A fost o întâlnire mai mult decât plăcută, presărată cu amintiri, nostalgii, emoţii, dar toate presărate cu umoru-i caracteristic care te face să vrei să afli tot mai mult. Despre ce am povestit, veţi afla dacă veţi căuta frecvenţa. Cel puţin o dată, apoi sunt singură că veţi rămâne pe recepţie.

Ps. Am în plan să postez şi podcasturile emisiunilor trecute astfel încât să fie disponibile oricând.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.