Uncategorized

Am revenit! Cu forţe proaspete şi noi provocări! Cum ar fi … SuperBlog!


Im-back

Deşi ultima postare de aici anunţa cu surle şi trâmbiţe lansarea blogului irninismiricioiu.ro şi faptul că urma să şterg acest prim blog, iată că tot la el revin după mai bine de 6 ani de la ultima postare. Nu mă întrebaţi ce s-a întâmplat cu blogul .ro, este o poveste lungă şi întortocheată. Dacă voi reuşi să o descâlcesc, voi reveni la el, dacă nu, voi rămâne aici.

Ideea este că m-a apucat un dor de scris şi cum nu prea mai aveam variante la îndemână, m-am decis să revin la vechea căsuţă, să fac un pic de curăţenie, să şterg praful prin unghere şi să încerc cumva să îmi reamintesc ce înseamnă să aşterni gânduri pe hârtie.  Nu am apucat să fac prea multe, doar să curăţ un pic uscăturile blogului (btw: ştiţi câte linkuri am sters din blogroll pentru simplul fapt că au dispărut în aştia 7 ani? Nici măcar nu vă imaginaţi!)

Şi ca să nu fie doar o revenire de moment, m-am decis ca anul acesta să particip la Spring Super Blog 2019 pentru a-mi reaminti ce înseamnă provocările. Nu am aşteptări de la această competiţie, reprezintă doar impulsul ideal de a mă întoarce la scris şi la blogul meu de care da, mi-a fost dor şi uite că până acum nu am recunoscut-o.

Aşadar, bine v-am (re)găsit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.