De la lume adunate si-napoi la lume date

Tonomatul DP2 se întoarce!


      Începând din 18 octombrie, de la 8 la 10, TVR 2 vă propune noul “Tonomat”, un sitcom în care vor fi oferite publicului informatii diverse din domeniul artistic, cultural si utilitar.

       Producţia vrea să începeţi fiecare zi zâmbind alături de un  grup de prieteni care şi-au propus să schimbe lumea. Cu toţii lucrează la „Tonomat Production”, o nouă firmă de publicitate.

       Proprietarul firmei este Alec, iar Diana este prietena lui, geloasă că Alec a angajat-o pe Eda pe post de PR. Irninis, prietena Dianei, ziaristă de scandal, încearcă să salveze „onoarea”  Dianei şi o şicanează pe Eda. Mihnea este creativul. El trebuie să găsească rezolvarea oricărei probleme.

      Alec îşi doreşte un reality show, aşa că toţi se oferă să dea o mână de ajutor. Şi fiind vorba de televiziune, Andreas, vechi prezentator din TVR şi cel mai bun prieten al lui Alec, nu poate lipsi din acest proiect….

       Acesta este echipa care, în fiecare dimineaţă, vine la TVR 2 să aducă Tonomatul DP2. În ciuda relaţiilor încurcate dintre cei şase, ei sunt, de fapt, un grup de prieteni care încearcă să cucerească lumea. Lumea noastră, cu probleme şi provocări, o lume care privită prin ochii lor, ne va face cu siguranţă să zâmbim.

      TVR 2 va transmite povestea lor din 18 octombrie în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la 8 la 10.

      Protagoniştii acestui sitcom sunt: Irninis Miricioiu, Eda Marcus, Diana Dimian, Mihnea Mihăiţă, Andreeas Petrescu şi Alec Secăreanu.

Articolul complet aici: http://www.tvmania.ro/tonomatul-dp2-se-intoarce-31464.html

5 thoughts on “Tonomatul DP2 se întoarce!”

  1. buna dimineata va scriu din maramures loc.cavnic am o intrebare deca mai avet un film sau un SD.va pup ca trebuie sa fug la scoala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.