Televiziune + si -

Hai sa ne-ntalnim sambata seara…


… in fiecare weekend, promisiunea unei destinderi dupa o saptamana incarcata pare mai incantatoare decat aroma ciocolatei calde intr-o dupa-amiaza geroasa de iarna… parca ne si vedem cu totii, infofoliti in paturica preferata, asezati in fotoliul preferat, in fata semineului, savurand o cana aburinda de ciocolata si ascultand vifornita de afara… mai ales ca sunt zile de Sarbatoare, cand tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne bucuram. Sa ne bucuram de fiecare lucru minuscul din viata noastra… sa ne bucuram ca e iarna, ca desi drumurile sunt blocate, frumusetea zapazii parca mai alunga din tristeti, sa ne bucuram de aroma bradului impodobit care ne aminteste ca e Sarbatoare…

… gandindu-ne la dumneavoastra, la toti cei care sunteti dincolo de “sticla”, gandindu-ne la magia Craciunului, am incercat sa va lansam o invitatie… Hai sa ne intalnim sambata seara”! O sambata seara in care ne vom intoarce in timp, vom simti parfumul vremurilor de altadata, intr-un spectacol de cabaret plin de lumina si culoare…  Artisti consacrati, oameni pe care dumneavoastra ii indragiti, se vor opri pentru cateva minute in studioul 3 al Televiziunii Romane pentru a ciocni un pahar de sampanie in cinstea Craciunului pe care il celebram cu totii… si in cinstea dumneavoastra, a publicului, a tuturor celor care ne privesc.

Eu, Irninis Miricioiu, impreuna cu Leonard Miron, suntem onorati sa va invitam sa va bucurati alaturi de noi si de Televiziunea Romana, pe 26 decembrie si pe 9 ianuarie, de la 21.10 pe TVR 1,  intr-un spectacol pe care, va promitem, ca nu il veti uita prea usor…. Va invitam sa va desprindeti de grijile zilnice pentru a gasi micile sclipiri ale bucuriei in lucrurile marunte din viata dumneavoastra… va invitam sa cantati, sa dansati, sa va lasati purtati de magie, pentru ca povestea Craciunului sa nu se opreasca aici…

Si nu in ultimul rand, va multumim ca existati… toti cei care, aflati in fata televizoarelor, ne-ati constuit ceea ce suntem!

Craciun fericit!

1 thought on “Hai sa ne-ntalnim sambata seara…”

  1. Sper, doamnă Miricioiu, că ne veți prezenta și anul acesta festivaluri precum ”Cerbul De Aur”, ”Callatis”, ”George Grigoriu”. Abia aștept! Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru publicul telespectator!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.